Over ons

Uw gevel, onze zorg

Doorheen de jaren heen is ASP geëvolueerd van een hardwerkend, klein bedrijf tot een sterke, deskundige en professionele partner.

Gedreven in de opvolging van de ETICS richtlijnen verzorgen wij uw project tot in de puntjes en bekomen voor u een duurzame en esthetische gevelafwerking.

Een nauwe samenwerking met Caparol België zorgt voor een korte opvolging van de nieuwste technieken en uitvoeringen volgens de Europees keurmerken.

We waren dan ook met trots Caparols’ eerste Carbonpartner. Onze werken worden uitgevoerd met producten van topkwaliteit uit het hoger segment aan een correcte prijs.

ASP vertegenwoordigd op de dag van vandaag de verwezenlijking van 650 afgewerkte projecten per jaar.

Uiteraard was de start in de wereld van gevelafwerking niet zo spectaculair en is dit gegroeid in de 27 voorgaande jaren.

ASP werd gestart in 1996 als een algemeen gevelwerk bedrijf, gespecialiseerd in het isoleren en/of bepleisteren van woningen.

In 2008 startte ASP Gevels op en werden de disciplines uitgebreid met het kaleien, schilderen en renoveren van gevels.

Niet veel later, in 2009, werd door het starten met Groep Gevels het aanbod nogmaals aangevuld met de mogelijkheid voor het plaatsen van steenstrips.

Ook de overname van een steenkapperij werd binnen Groep Gevels verwezenlijkt, hierdoor kunnen wij onze eigen natuursteen plinten, dekstenen en raamdorpels zelf produceren.

Wij werken voornamelijk met Indische arduin, deze geeft uw gevel een strakkere look. Wij werken ook met Ierse arduin, hierdoor krijgt uw gevel een rustiekere look. Dit alles op maat gemaakt door onze medewerkers, met de juiste vakkennis en know-how.

Samen maken we de mooiste gevels.

Nog vragen of wenst u een vrijblijvende offerte?

Contacteer ons