Caparol Carbon Partner 2023

Met trots melden we u dat we sinds 2016 door onze hoofdleverancier, DAW Belgium, zijn bekroond met het kwaliteitslabel ‘Caparol Carbon Partner’!

We hebben hiervoor na een jarenlange praktijkervaring vrijwillig een reeks van gespecialiseerde opleidingen gevolgd en met succes de daaropvolgende proeven afgerond.

Alle in België op de markt gebrachte Capatect-Thermische Gevelisolatiesystemen mogen door ons uitgevoerd worden, met de volle steun van onze leverancier.

Uiteraard zijn we erg trots op dit label, dat bevestigt dat u voor uw opdrachten met de juiste partner in zee gaat. In een markt waarin schijnbaar steeds minder waarde wordt gehecht aan de kwaliteit van producten en de correctheid van de uitvoering van gecertificeerde Thermische Gevelisolatiesystemen, kiezen wij bewust voor kwaliteit.

Al onze ervaren en geschoolde medewerkers bewijzen dagelijks in de praktijk dat uw opdrachten bij ons in goede handen zijn, zodat u krijgt waarop u recht heeft : optimale kwaliteit voor een correcte prijs.

Caparol Carbon Partner 2023