Kaleien

Door een gevel te kaleien geven we uw woning een totaal nieuwe en rustieke look. Dit kan door middel van verschillende systemen die het uitzicht van een kalei geven maar duurzamer en performanter zijn.

Het kaleisysteem ‘The Performer’ garandeert een lange levensduur en dit met een beperkt onderhoud. De gevels krijgen een typisch, tradioneel uitzicht en worden voortreffelijk beschermd.

4 Systemen

The Performer Mineral

The Performer Mineral

The Performer Mineral zorgt voor een typische traditionele uitstraling met uitzonderlijke bescherming volgens de huidige normen en wordt daarom ook voor particuliere eigendommen gebruikt. Vakkundige applicatie door vakmensen is echter een must. Dit systeem is ook geschikt wanneer de spouwmuur geïsoleerd is of nog geïsoleerd moet worden.

The Performer Universal

The Performer Universal

The Performer Universal zorgt net als The Performer Mineral voor een typische traditionele uitstraling met uitzonderlijke bescherming volgens de huidige normen, maar met het voordeel dat deze ook op reeds behandelde oppervlakken kan gebruikt worden als deze het toelaten. Dit systeem wordt daarom ook veelvuldig gebruikt voor particuliere eigendommen. Vakkundige applicatie door vakmensen is echter een must.

The Easy One

The Easy One

Niet alleen decoratief en efficiënt, maar ook eenvoudig aan te brengen. De lichtvullende structuurlaag werkt tegelijk ook scheuroverbruggend en neutraliseert kleinere barstjes. De afwerking gebeurt met muurverf uit het Caparol-gamma “Muresko” voor een mat effect en bovendien actief tegen atmosferische vervuiling. In vele kleuren beschikbaar met behulp van ons kleurenmengsysteem “ColorExpress”.

The Mineral One

The Mineral One

De perfecte minerale afwerking. Zeer vullend en aangekleurd in de massa. Om een zeer vullend, licht gekorreld kalei-effect te creëren. Door de optionele afwerklaag wordt deze waterwerend, verandert niet van kleur door vocht en blijft veel langer mooi.

Bureren

Bureren

Dit is een kruising van kaleien en voegen en geeft een erg verweerd en uniek effect. Het is vernoemd naar architect David Chipperfield die deze techniek bedacht heeft. Wanneer men effectief enkel de voegen vult, wordt het ook wel “papvoegen” genoemd.

Samen maken we de mooiste gevels.

Nog vragen of wenst u een vrijblijvende offerte?

Contacteer ons