Gevelrenovatie

Kaleien

Kaleien is een eeuwenoude schildertechniek waarbij een dunne kalkpleister met een blokborstel op de muur (meestal metselwerk) wordt aangebracht. Hierdoor krijgt je woning een totaal nieuwe en rustieke look.

Kaleien varieert enorm, van 1 tot en met 6 lagen. Uiteraard verschilt dit in de kostprijs.

<< zie prijsvoorbeeld >>
renovatie-kaleien_rond_price
renovatie-nevelstralen_rond_price

Nevelstralen

Wenst u de authenticiteit van uw gevel te behouden? Dan kan deze gerenoveerd worden: uitslijpen van oude voegen, opnieuw voegen, gevelreiniging, nevelstralen en nabehandeling ter voorkoming van infiltratie en vuil worden.

Nevelstralen onderscheid zich van het zandstralen omwille van het feit dat de straal niet zo hard is. Een te harde straal kan de gevel beschadigen en dat wilen we natuurlijk ten alle koste vermijden.

<< zie prijsvoorbeeld >>

Schilderwerk

Ook voor het schilderen van authentieke gevels en houtwerk bent u bij ASP Gevels aan het juiste adres. We hebben een ruime keuze aan kleuren.

Onze vakmensen kunnen tegelijk andere mogelijke beschadigingen of slijtages aan uw gevel herstellen alvorens ze uw gevel schilderen, vb: herinvoegen, reinigen of barsten wegwerken.

<< zie prijsvoorbeeld >>
renovatie-schilderwerk_rond_price
renovatie-steenstrips_rond_price

Steenstrips

Wenst u goed te isoleren, maar bent u eerder voorstander van stenen in plaats van pleister? Dan zijn steenstrips de ideale oplossing voor u.

Steenstrips zijn 2cm dikke schijfjes van originele gevelstenen en hebben daarom dezelfde eigenschappen als gevelstenen. De geringe dikte heeft bij plaatsing op uw buitengevel het voordeel dat de normale detaillering van ramen en deuren behouden blijft. Gevoegd hebben steenstrips hetzelfde uitzicht als gewoon metselwerk met volle gevelstenen.

<< zie prijsvoorbeeld >>

Heb je een vraag of wens je een vrijblijvende offerte?